Cadeaubonnen verdienen door te bewegen

cadeaubonnen verdienen door te bewegen

Mijn moeder kwam vorige week met een tip van haar collega dat er een app bestaat waarmee je cadeaubonnen kunt verdienen door te bewegen. Dat maakte mij heel erg nieuwsgierig, want ik ben natuurlijk gek op “geld verdienen” met iets wat ik graag doe. Ik heb de app daarom ook gelijk gedownload en na een week bewegen nu mijn eerste cadeaubon binnen.

Met de gezondheid app van SamenGezond kun je op een leuke manier aan de slag met een gezonde leefstijl. Wat ik vooral leuk vind is dat je door te bewegen punten kunt verdienen, deze kun je inleveren voor korting op een bepaald product. Maar wat ik nog leuker vind is dat je je kunt aanmelden voor een weekdoel. Een weekdoel is het aantal SamenGezond punten dat je die week (maandag t/m zondag) moet verzamelen. Daarvoor houd je je activiteiten bij met de app. Als beloning kies je een cadeaubon ter waarde van tenminste €3,-.

Elke week is het weekdoel weer anders en volgens mij verschilt dit ook weer per persoon. Vorige week moesten mijn man en ik beide 30 punten behalen. Deze week moeten we beide 35 punten behalen.

De punten kun je elke maandag na de weekdoel inleveren voor een cadeaubon. Wij konden vorige week kiezen uit een cadeaubon van de Hema, Coolblue en Decathlon, alle drie ter waarde van €3,-. De cadeaubonnen krijg je via de mail en zijn opstapelbaar. Wij hebben deze keer gekozen voor een cadeaubon van de Hema, omdat we dit met ons budget wel goed kunnen gebruiken..

3 reacties op “Cadeaubonnen verdienen door te bewegen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *