een leven zonder financiële stress

Ik ga jou daarbij helpen!

Voor veel mensen is geld een bron van zorgen en stress. De impact hiervan is erg groot, het neemt je hele leven in beslag. Lukt het jou maar niet om de financiën weer op orde te krijgen? Droom je van een leven zonder financiële stress? Ik help jou om deze droom werkelijkheid te maken! Mijn missie is samen een toekomst creëren zonder geldproblemen en geldzorgen zodat jij weer kunt genieten van het leven! 

Treeske Hiemstra

FoarDY Financieel Beheer

Mijn passie is mensen helpen bij het creëren van een leven zonder financiële stress!

Na jarenlang dromen van een eigen onderneming heb ik in 2019 de keuze gemaakt om mijn hart te gaan volgen. Na een halfjaar stage bij It Bewindhûs en het volgen van verschillende cursussen ben ik begin 2020 door de kantonrechter benoemd tot bewindvoerder. 

Met FoarDY (voor jou) Financieel Beheer ben ik er voor jou! Persoonlijk contact, oprecht interesse en de tijd nemen voor jou staan bij mij centraal.  Ieder mens is uniek en iedere situatie is uniek. Door jou beter te leren kennen kan ik de oorzaak van het financiële probleem achterhalen. Aan de hand daarvan gaan we kijken welke stappen er nodig zijn om het doel te kunnen behalen.

In samenwerking met

It Bewindhûs

Samen met Focus Financieel Beheer, Bynt Financieel Beheer en Unyk Financieel Beheer ben ik een bijzondere samenwerking gestart onder de naam It Bewindhûs.

Hoewel wij alle vier een eigen kantoor hebben, werken wij vanuit hetzelfde kantoorpand. Hierdoor zijn wij nauw met elkaar verbonden. 

Het voordeel van deze samenwerking is vooral het delen en bundelen van kennis. Daarnaast treden we op als elkaars vervanging in geval van afwezigheid gedurende vakantie en/of ziekte.

Jeltsje Reitsma

Focus Financieel Beheer

Thea Loonstra

Bynt Financieel Beheer

Anke Wijbenga

Unyk Financieel Beheer