Weekmenu week 2

Prei ovenschotel
Hutspot

Hutspot

Deze week koop je bij de Lidl 10kg aardappelen voor €4,99 welke je deze en volgende week sowieso kunt gebruiken. Ook de wortelen zijn bij de Lidl in de aanbieding, maar als je het je zelf wat makkelijk kunt maken kun je ook een hutspotzak kopen bij de Albert Heijn, deze zijn daar deze week 1+1 gratis. Gemakt kost geld.

Recept en benodigdheden

Snert

Snert met rookworst €4,34

De Snert is deze week in de aanbieding bij de Albert Heijn. Je zou er nog voor kunnen kiezen om er rookworst bij te doen of ander varkensvlees toe te voegen (dit heb ik niet mee berekend)

Prei ovenschotel

Prei ovenschotel €4,13 / €5,72

De Prei is deze week in de aanbieding bij de Lidl; €0,35 per stuk. Voor dit gerecht heb je twee stuks nodig. Zelf heb ik hierbij niet gekozen voor geraspte mozzarella, maar voor een bol en dit zelf in stukjes gesneden en verdeeld over de ovenschotel.

Recept en benodigdheden

Spruitjes stamppot

Spruitjes stamppot €5,35


De aardappelen zijn deze week bij de Lidl in de aanbieding 10kg voor €4,99. Doordat je de aardappelen vaker kunt gebruiken heb ik niet het hele bedrag meegenomen in deze berekening. Maar je zou de aardappelen deze week al kunnen gebruiken voor de hutspot en zelfgemaakte ovenfriet.

De spruitjes zijn in de aanbieding bij de Plus 500 gr. voor €0,49.

Recept en benodigdheden

Patat/friet met vegetarische schnitzel

Patat/friet met vegetarische schnitzel en ijsbergsla €5,73

Deze week koop je 1kg verse friet bij de Lidl voor €1,49. Je kunt er ook voor kiezen om zelf frieten te maken en deze in de oven te doen. 10kg aardappelen kosten deze week namelijk €4,99 wat je deze week ook kunt gebruiken voor de stamppotten.

De vleesvervangers zijn deze week bij de Plus 1+1 gratis. Verder zou je nog wat ijsbergsla kunnen toevoegen.

Pompoen soep

Pompoensoep €2,99

Deze pompoensoep is deze week in de aanbieding bij de Albert Heijn en er hoeft verder eigenlijk niets bij. Als er geld over is zou je er nog voor kunnen kiezen om stokbrood/brood/soepstengels erbij te doen.